echo (""); error_reporting(0);ROLLWASCH - Karla maziva
  • Email info@karla-maziva.hr
  • Kontaktirajte nas +385 98 414 461
  • Lokacija Lučka 9, HR-35000 Slavonski Brod
Karla maziva

Zastupništva

ROLLWASCH

Vibro poliranje, trovaliziranje, vibrofiniš… sve su to sinonimi za postupak završne ili predzavršne obrade kojom se skidaju srhovi materijala ili oštre ivice nastale postupcima lijevanja, štancanja, probijanja, rezanja ili strojne obrade.

Ovaj postupak se također koristi kao završna obrada na velikom broju različitih materijala, uključujući sve metale i drvo, kada želimo postići izuzetno visoku kvalitetu površine i/ili visoki sjaj.

Ovaj postupak se pokazao kao najkvalitetnija tehnologija prije kromiranja ili nanošenja ostalih presvlaka.

Italijanska tvrtka ROLLWASCH je jedan od pionira u ovoj tehnologiji, a time i lider u inovacijama i razvoju novih proizvoda i usluga na području vibro poliranja i finiširanja, kao njihov predstavnik i distriuter za Republiku Hrvatsku i regiju u mogućnosti smo ponuditi kompletnu paletu proizvoda iz ovog segmenta.

Ukoliko Vam treba pomoć oko projektiranja linije za vibro poliranje, trebate li pomoć oko izbora pravog materijala (čipsa, kamenčića, plastike…) ili imate problem sa kemikalijama, niste zadovoljni sadašnjim rezultatima postojeće tehnologije, ili imate bilo kakvo pitanje vezano za vibro poliranje, slobodno nas kontaktirajte..

Stroj kapaciteta 120 litara s kompletnom paletom abraziva i kemikalija s kojima je moguće obraditi sve vrste metala i postići različite kvalitete obrade. Bit će nam zadovoljstvo prikazati mogućnosti ove tehnologije.

Proizvodi

Zastupnistvo details
  • ROLLWASCH
  • www.rollwasch.it/en
  • www.rollwasch.it/sites/default/files/catalogue/hardwarecatalogue.pdf
Newsletter
Ukoliko želite primati najnovije obavijesti o popustima i uvođenju novih proizvoda, slobodno se prijavite putem kontakt forme: