echo (""); error_reporting(0);NORTON - Saint Gobain - Karla maziva
  • Email info@karla-maziva.hr
  • Kontaktirajte nas +385 98 414 461
  • Lokacija Lučka 9, HR-35000 Slavonski Brod
Karla maziva

Zastupništva

NORTON – Saint Gobain

Uz 3M najveći svjetski proizvođač abrazivnih materijala. Paleta proizvoda ove tvrtke obuhvaća ogromno područje koji pokrivaju sve segmente industrije.

To je jedini međunarodni proizvođač abraziva koja proizvodi sve tri glavne vrste abraziva: lijepljeni abrazivi, obložene abrazive i dijamantne proizvode. To je bazirano na posebnim tehnologijama i inovativnim proizvodnim linijama, te na iskusnom i stručnom osoblju.

Naša je misija prezentirati Vam portfelj vrlo priznatih brandova, svaki s jedinstvenom vrijednosti, koje ispunjavaju čitav spektar potreba kupaca. To uključuje Norton, Flexovit i Winter, tri iznimno jaka branda koje imaju reputaciju inovativnosti, kvalitete i performansi.

U svijetu online kasina postoji mnogo pitanja koja si ljudi često postavljaju. To se odnosi i na pitanja prvog depozita i na proučavanje raznih igara. Odlaskom na stranicu GamblingAnswer.com možete dobiti odgovore na sva svoja pitanja

Saint-Gobain proizvodi se koriste u rasponu od slikarstva i uređenja interijera, graditeljstva, završne obrade automobila, marine programa, kao i u industriji, kao što su metalurgija, drvna i avio industrija, u ljevaonicama, te u proizvodnji stakla.

Proizvodi

Zastupnistvo details
  • NORTON - Saint-Gobain
  • www.nortonabrasives.com
  • bit.ly/karla-norton
Newsletter
Ukoliko želite primati najnovije obavijesti o popustima i uvođenju novih proizvoda, slobodno se prijavite putem kontakt forme: