ZASTUPAMO BRANDOVE

OEMETA

Najveći njemački neovisni proizvođač sredstava za obradu metala. Obiteljska tvrtka sa sjedištem u Uetersenu kod Hamburga. Proizvodi i razvija proizvode za obradu metala i ostalih materijala (stakle, keramika, kompoziti..) koji se koriste u svim tehnološkim postupcima.

TOTAL

Total industrijska maziva nude posebna sredstva za podmazivanje u skladu s vašim područjima djelatnosti, vašim specifikacijama i važećim propisima (REACH, biorazgradivost, rizici HSE-a).

NORTON - Saint Gobain

Uz 3M najveći svjetski proizvođač abrazivnih materijala. Paleta proizvoda ove tvrtke obuhvaća ogromno područje koji pokrivaju sve segmente industrije. To je jedini međunarodni proizvođač abraziva koja proizvodi sve tri glavne vrste abraziva: lijepljeni abrazivi, obložene abrazive i dijamantne proizvode.

ROLLWASCH

Vibro poliranje, trovaliziranje, vibrofiniš… sve su to sinonimi za postupak završne ili predzavršne obrade kojom se skidaju srhovi materijala ili oštre ivice nastale postupcima lijevanja, štancanja, probijanja, rezanja ili strojne obrade.

MASTERCUT TOOL

Mastercut Tool pruža najkvalitetnije rotacijske alate za rezanje u svim industrijama diljem svijeta. Kontinuirano rade na inovacijama čime omogućuju najbolju vrijednost za novac.

KENFILT

Kenfilt, S.L. je tvrtka prisutna na svjetskom tržištu, na području razvoja, konstrukcije i proizvodnje opreme za filtriranje i centralnih sustava za sve tipove tekućina za obradu metala koje se koriste u svim tehnološkim postupcima obrade svih vrsta metala.

NIMATIC

Jedan od vodećih europskih proizvođača u opremi za rukovanje rashladnim sredstvima i mazivima za strojnu industriju. Oprema kao što je uljni skidač s i bez separatora, emulzijske mješalice i refraktometra, što može dati velike uštede u proizvodnji, a istodobno osigurava najbolju okolinu i za ljude i za strojeve.